De vrienden van Blij Konijn

Blij Konijn werkt graag samen met...

Konijnenadviesbureau Hopster

Wist je dat je je konijnen zindelijk kan maken?

Als je dat weet, zou je dan nog een konijn opsluiten in een hok? Konijnenadviesbureau Hopster brengt konijnen en konijneneigenaars samen met behulp van creatieve tips and tricks.

Supreme Petfoods

Elk knaagdier heeft zijn eigen speciale voedingsbehoefte en in overleg met dierenartsen en voedingsexperts hebben we producten ontwikkeld die voldoen aan de unieke behoefte van elk soort.

Dit betekent dat wij u als huisdiereigenaar een unieke reeks voeding kunnen bieden voor konijnen, cavia’s, chinchilla’s, degoes, hamsters, gerbils, ratten, muizen en fretten.

Dierentrainer.nl

Bernice Muntz is allround dierentrainer.

Tevens is ze gedragstherapeut voor honden en konijnen. Bernice traint de meest uiteenlopende diersoorten en geeft workshops, lezingen, privélessen, en telefonische consulten. Wie eenmaal met de positieve trainingstechnieken van Bernice werkt, ontdekt hoe intelligent dieren eigenlijk zijn.

New Media Brains

Het team van NewMediaBrains heeft meer dan 200 jaar parate online kennis aan boord. Wij maken bedrijven, instellingen en ook individuen online kampioenen.

Onze aanpak in training en begeleiding is behulpzaam, respectvol en zorgvuldig. Met onze praktische werkwijze brengen wij met bestaande ideeën zoveel mogelijk cross-mediale en cross-organisatorische verbindingen tot stand en bereiden de organisatie voor om zelf aan de slag te gaan!